Onze openingstijden:

ma t/m vr : 10.30u tot 18.00u / za : 10.30u tot 16.00u / zo : gesloten.

Richard is klankwerker, instrumentenmaker en drone master.

Als OOSTRA®Didgeridoo heeft hij zich verdiept in de maaktechniek van de didgeridoo. Elke houtsoort heeft een eigen eigenschap en klank, die vervolgens weer met allerlei technieken te manipuleren is. Met name is de binnenkant bepalend voor een uitstekende speelkwaliteit met snelle overgangen en gemakkelijk aanblazen. Richard heeft een maakprocedé ontwikkeld waardoor de didgeridoos van zijn hand van bijzonder hoge kwaliteit zijn. De didgeridoos zijn onderverdeeld in performance didgeridoos en OOSTRA®Specials.

Ook vervaardigt hij houten mondstukken die voor elke didgeridoo met de hand op de gewenste diameter gemaakt worden zonder de integriteit van het instrument aan te tasten. Met een uniek houten mondstuk merkt elke eigenaar dat zijn instrument veel beter speelt. 

Ook reparaties van scheuren en beschadigingen worden vakkundig uitgevoerd, waarna het instrument er als nieuw eruit ziet en de reparaties niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Al het hout dat gebruikt wordt is duurzaam verbouwd.

Naast performance didgeridoos en OOSTRA®Specials, maken wij ook didgeridoo standaarden van allerlei soorten hout. Op verzoek kunnen de steunen geleverd worden voor 1 of meerdere didgeridoos en/of fluiten.