DIDGERIDOO LEREN SPELEN

Vanaf 2014 is Arianne zeer actief in het professioneel verzorgen van les, cursussen, workshops en masterclasses op het bijzondere instrument de didgeridoo, zowel op locatie als in haar thuisstudio.

Als zeer ervaren docent verzorgt zij op enthousiaste wijze ervoor dat je het instrument leert bespelen dan wel nieuwe dimensies in je spel ontdekt.

Didgeridoo spelen is voor iedereen!

  • voor beginners en gevorderen
  • voor jong en oud
  • voor plezier en gezondheid
  • voor snurkers en slaapapneu patienten 
  • voor ontspanning en de inspanning
  • voor muzikaal en niet-muzikaal
  • voor particulieren en bedrijven
  • voor scholen en instellingen

Kortom, voor iedereen die dit bijzondere instrument wil ontdekken ....

Beginnersniveau

Als beginnende didgeridoospeler leer je de achtergronden van de didgeridoo en de daarmee samenhangende gebruiken, de drone (de oerklank van de didgeridoo), de toot, hard en zacht blazen, blazen met platte en bolle wangen, dierengeluid, stemgebruik, subvocalising, uitleg muziektheorie, de eerste aanzet tot de circulaire ademhalingstechniek en het leren luisteren en samenspelen en vooral heel veel plezier maken.

Het is uiteraard wenselijk om een degelijk instrument te hebben. Mocht je zelf nog geen didgeridoo hebben, dan kan je er één huren. Een leendidgeridoo kost €. 1,00 per dag. Dit instrument neem je mee naar huis om thuis mee te oefenen. Mocht je gedurende de lessen besluiten een instrument bij OOSTRA®Didgeridoo aan te schaffen, dan betaal je zelfs geen huur.

Lesduur in overleg - Kosten p/p voor 1 uur: €. 35,00

Vervolgniveau

In het vervolgniveau komt de circulaire ademhalingstechniek aan bod, de ballonmethode, ritme oefeningen, oefeningen water glas, pinhole blowing, buikademhaling, gebruik clapsticks, beheersing didgeridoo, tonggebruik alsmede het oplossen van persoonlijke vragen en problemen op didgeridoogebied. 

Lesduur in overleg - kosten p/p voor 1 uur: €. 35,00

Gevorderde niveau 

In het gevorderde niveau ga je aanleren en toepassen van verschillende circulaire ademhalingstechnieken (het zijn er zelfs 5!), klankkleur, persoonlijke vragen / problemen, spelopbouw en het toepassen van ritmes.

Je zal merken dat het spelen op dit instrument eindeloos veel mogelijkheden biedt en dat je nooit uitgeleerd bent.

Lesduur in overleg - Kosten p/p voor 1 uur: €. 35,00

Groepsles

Wil je met meerdere mensen les volgen, dan kan dat in alle niveau's. 

Lesduur in overleg - Kosten c.q. korting per persoon is afhankelijk van de grootte van de groep en van het aantal geboekte lesuren. 

Kennismakingsworkshops & demonstraties

Ook kennismakingsworkshops en demonstraties worden gegeven, zowel op locatie als in de thuisstudio (max. 8 personen). Hierbij kan je denken aan bedrijven (o.a. teambuilding), scholen (eenmalig of bijvoorbeeld wekelijks), emigratiefeestje, verjaardag, bruiloft en soortgelijke activiteiten.

Voor het bespreken van de mogelijkheden, prijzen, etc., neem contact met ons op.

airboxen

Update Maatregelen ivm COVID-19

Hoewel de maatregelen niet meer van kracht zijn, wordt er vooralsnog maximaal aan 2 personen les gegeven. Er is voldoende ruimte om op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te zitten. Je maakt gebruik van onze Airbox. Deze hebben wij ontworpen en vervaardigd. De Airbox vangt alle ademvocht op, ook de aerosol, waardoor er veilig zonder besmettingsrisico didgeridoo gespeeld kan worden. Uiteraard wordt de Airbox na de les grondig gereinigd, evenals de trapleuningen, toilet (indien gebruikt) en deurgrepen. De studio wordt na afloop goed doorgelucht d.m.v. het open zetten van de twee grote ramen.