Onze openingstijden:

ma t/m vr : 10.30u tot 18.00u / za : 10.30u tot 16.00u / zo : gesloten.

Arianne is de drijvende kracht achter de de didgeridoo lessen, workshops, demonstraties en masterclasses op alle niveau's.

Zij is professioneel muziekdocent, inspirator, natuurklankkunstenaar en artiest.

Behalve de didgeridoo bespeelt zij allerlei houten blaasinstrumenten en de handpan. Haar opvallende speelstijl op de didgeridoo typeert zich als ritmische percussie, maar ook het meditatieve stijl beheerst zij als geen ander.

In 2010 besloot zij in Australië het pad van de didgeridoo te gaan volgen. Begin 2014 werd zij door de Didgeridooschool in Rotterdam gevraagd les te gaan geven. Een jaar later werd zij daar hoofddocent. Arianne geeft les en workshops en masterclasses in alle niveau's, van beginner tot ver gevorderd.


In 2019 is Arianne gevraagd mee te werken aan de nationale film Mind & Music. In deze film bespeelt ze de didgeridoo en vertelt ze over haar ervaringen tijdens de klankconcerten aan o.a. mensen met hersenletsel en Alzheimer. Met haar bijdrage aan deze film hoopt ze op verdere bewustwording binnen de Nederlandse gezondheidszorg van de genezende werking van muziek en klank.

Didgeridoo Arianne Rhytm 2

Rhythm fun on the didgeridoo

  • Richard Oostra

    info over didgeridoo verkoop, mondstukken, reparatie & aanpassingen