STILTEWANDELINGEN

Graag nodigen wij jou uit om de Energie en Kracht van het Bos met ons te ervaren.

Tijdens onze eigen wandelingen ervaren wij steeds dat onze innerlijke energie automatisch gekoppeld wordt aan de krachtplekken in het bos. Eerst ontstaat er een naar binnen gerichte energie (de Inner Energy) die reinigt en kracht geeft, waarna deze getransformeerd wordt in een gezamelijke eenheid, met elkaar en het bos. Hierbij spelen de 4 elementen 'vuur, water, aarde, lucht' een belangrijke rol. Een bijzondere ervaring die wij graag met jou willen delen.

Daarom organiseren wij elke 1e zondag van de maand Inner Energy Stilte Wandelingen. Wij voelen tijdens deze wandeling de energie van de 4 Elementen op de diverse Krachtplekken en versterken deze door het bundelen van onze eigen en gezamelijke energie. Met onze muziekinstrumenten nemen wij je verder mee op reis door dit bijzondere bos. 

Het is geen lange afstand wandeling en de paden zijn goed en gemakkelijk begaanbaar. En omdat de 4 elementen een belangrijke rol spelen, gaat de Inner Energy Stilte Wandeling ook met regen gewoon door, want hoe bijzonder fijn is het om door het bos te lopen dat door de regen schoongewassen wordt!


Wanneer?
Elke 1e zondag van de maand. Aanmelden is noodzakelijk.

Hoe laat?
start 10.30u. - einde ca. 12.00u.

Waar?
Natuurgebied De Oude Buisse Heide
Startlocatie is de parkeerplaats (linkerkant)
Roosendaalsebaan 19 in Achtmaal.

Kosten?
De sessie bedraagt €. 10,00 p/p.
Dit is inclusief een glaasje gemineraliseerd water tijdens de wandeling en een kopje thee met lekkernij na afloop.

Wil je meelopen? meld je dan aan via een mail naar oxygen.healingbymusic@gmail.com

Zet er bij op welke datum je wilt meedoen en je ontvangt een bevestiging dat je op de deelnemerslijst staat.