KLANKCONCERTEN

Ervaar de kracht van klank in onze klankconcerten. Wij gebruiken de mooiste geluiden uit de natuur dat wij combineren met onze bijzondere klank- en muziekinstrumenten. Klank is geluid. Geluid is trilling. Trilling is energie. Tijdens het klankconcert ontstaat er een gevoel van weldaad in je lichaam en geest.

Wij nemen je mee op onze klanken en geluiden en stemmen via 'channeling' af op de behoeften, gevoelens en emoties van dat moment. Onze instrumenten communiceren met de wereld om ons heen. Wij laten ons inspireren door de energie in de ruimte en spelen intuïtief en geïmproviseerd in het moment. Het enige wat jij hoeft te doen is een comfortabele plek voor jezelf te vinden om de klanken en energie te ontvangen. 

In onze studio heb je een fijn verwarmd matras met dekens en kussens tot je beschikking. En ook op locatie nemen wij een comfortabele luchtmatras voor je mee. Je ligt letterlijk en figuurlijk in je eigen cocon.

De inwerking van vibraties en klanken van onze instrumenten is direct en dichtbij. De klanken, trillingen en resonanties brengen je lichaam en geest in beweging en veroorzaakt een ontspanning en ruimte. 

Vooraf is er de tijd om jezelf te installeren en na afloop krijg je een verkwikkend kopje thee met iets lekkers aangeboden. Tijdens het theedrinken is er de tijd om te landen en ervaringen te delen. 

Het gehele sessie duurt ca. 75 minuten. Je hoeft niets mee te nemen. Alles is aanwezig om je te voorzien van kussens, dekens en een comfortabel matras.

Duur 1,5 uur -

kosten in Studio €.40,00 voor 1 persoon / €.75,00 voor 2 personen - inclusief thee met lekkernij na afloop

kosten op locatie €.20 tot €.30 afhankelijk van de groepsgrootte - inclusief thee met lekkernij na afloop